[google-translator]

Prijzen

Wanneer u direct bij ons reserveert, ontvangt u altijd de laagste prijs!

Tweepersoonskamers
(max. 2 personen):

Zeeuwse Kamer
Tulpenkamer
Engelenkamer
Middenkamer*
Rode Kamer*
Rozenkamer
Tuinkamer

€ 90,00 – € 130,00  p.k.p.n.
€ 110,00 – € 150,00 p.k.p.n.
€ 110,00 – € 150,00 p.k.p.n.
€ 110,00 – € 150,00 p.k.p.n.
€ 110,00 – € 150,00 p.k.p.n.
€ 110,00 – € 150,00 p.k.p.n.
€ 110,00 – € 150,00 p.k.p.n.

Panoramakamer
Prestigekamer

€ 130,00 – € 170,00 p.k.p.n.
€ 130,00 – € 170,00 p.k.p.n.

Eenpersoonskamer
(max. 1 persoon):

Zonkamer

€ 55,00 – € 95,00 p.k.p.n.

Honden*

Toeslag hond

€ 10,00 per hond (max. 1) per nacht

 • * Honden zijn alleen toegestaan in de Middenkamer en in de Rode Kamer
 • De bovengenoemde kamerprijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
 • Wij beschikken niet over bijstelbedden en/of kinderbedjes in ons pension.
 • De prijs is onder andere afhankelijk van het seizoen en van de lengte van uw verblijf.

Bungalow

Bungalow (max. 2 pers.)

€ 130,00 – € 170,00  per nacht

 • De prijs van de Bungalow is inclusief een ‘half ontbijt’.
 • Een “half ontbijt”, bestaat uit warme broodjes, versgeperste jus d’orange, gekookte eitjes en een thermoskan koffie.
 • De toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs.
 • De prijs van de bungalow is onder andere afhankelijk van het seizoen en van de lengte van uw verblijf.

U kunt online reserveren; indien u rechtstreeks bij ons reserveert heeft u de laagste prijsgarantie.

Het is ook mogelijk om per e-mail (info@pensiongrol.nl) of per telefoon te reserveren (0031-111-461852).

Wij reserveren in principe alleen voor minimaal 3 of meer overnachtingen in het laagseizoen of voor minimaal 5 nachten in het hoogseizoen. In sommige gevallen is het reserveren van een korter verblijf ook mogelijk. Dit blijkt vanzelf wanneer u online reserveert. Bij een reservering zonder opgave van uw creditcardgegevens, wordt u automatisch gevraagd om het totaalbedrag 4 weken voor aankomst over te maken. Wanneer u uw creditcardgegevens heeft doorgegeven, dan kunt u ter plaatse betalen (contant of met de PIN).

U kunt gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst. U betaalt de totaalprijs als u binnen 28 dagen voor aankomst annuleert of indien u niet komt opdagen.

 • Ontbijt
 • Toeristenbelasting
 • Gratis parkeren in onze tuin
 • Gratis Wifi
 • TV met ruim aanbod aan kabelzenders (Nederlandse en buitenlandse zenders)
 • Gratis koffie en thee op de kamer
 • Koelkast op de kamer
 • Gebruik servieskast + magnetron in de gang
 • Beddengoed & handdoeken

In- en uitchecken:

Inchecken doet u op de dag van aankomst tussen 15:00 uur en 21:00 uur. Indien u eerder of later aankomt, ontvangen wij graag een bericht van u. Uitchecken op de dag van vertrek is mogelijk tot uiterlijk 11:00 uur.

Hoe kunt u ons ter plaatse bereiken?

U kunt op de intercom-bel drukken bij de ingang, die u vindt bij de serre aan de achterzijde. Ook in de gang beneden treft u nog een intercom-bel aan. Als u op het ‘bel-symbool’ drukt, dan gaat onze telefoon over. Het kan soms een paar minuten duren voordat wij er zijn, omdat wij schuin aan de overkant van de straat wonen. Overdag zijn wij uiteraard meestal in het pension aanwezig… Via de intercom kunt u ons in principe altijd bereiken.

Informatie:

Beneden in de gang bij de receptie van ons pension vindt u informatie, onder andere over restaurants in Renesse en omgeving. Mocht u vragen hebben, dan horen wij het graag. U vindt ook veel informatie op: https://renesseaanzee.nl.

Ontbijt:

Normaal gesproken wordt het uitgebreide ontbijt op uw kamer geserveerd. Als het weer het toe laat, kunt u ook in onze mooie tuin ontbijten. Op een door u aangegeven tijdstip (tussen 08:30 uur en 10:00 uur) zetten wij uw ontbijt voor u klaar en kloppen wij op uw kamerdeur of we brengen het naar buiten als u in onzeprachtige tuin wilt genieten van uw ontbijt.
Het ontbijt bestaat uit warme broodjes, een vers gekookt eitje, roomboter, kaas, vleeswaren, jam, Nutella, pindakaas en honing. Verder kunt u kiezen uit koffie en/ of thee en krijgt u een glas heerlijke versgeperste jus d’orange.
Heeft u bijzondere wensen? Dan verzoeken wij u om ons dit tijdig te laten weten.

Gratis en veilig parkeren op het terrein van Pension Grol:

Parkeren is gratis mogelijk op onze parkeerplaats in de tuin. Er kan ook geparkeerd worden vòòr de gestreepte garagedeuren met een blauw P-bord erop: er isaltijd voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten.
‘s Nachts sluiten wij het toegangshek van Pension Grol, waardoor u in onze tuin uw auto veilig kunt parkeren.

Gratis Parkeerplaatsen in Zierikzee, Middelburg, Veere en Domburg:

Parkeren wordt steeds duurder in Zeeland. In Veere en Domburg kunnen de parkeertarieven zelfs oplopen naar € 5,20 per uur!
Hieronder een overzicht van de adressen van parkeerterreinen, waar (nog) gratis geparkeerd kan worden, op ca. 10 tot 15 minuten lopen van het centrum, via vaak leuke straatjes… Allemaal plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn!

 • Zierikzee: Parkeerterrein Havenpoort P1 (adres: Groeneweegje 13)
 • Middelburg: Parkeerterrein Oude Veerseweg (adres: Oude Veerseweg 13)
 • Veere: Parkeerterrein Veerseweg (adres: Veerseweg 26)
 • Domburg: Parkeerterrein Sportveld Domburg (adres: Roosjesweg 12)

Van het geld dat u bespaart met gratis parkeren, kunt u bijvoorbeeld op het onderstaande adres genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij…

Bijzonder ( e ), lekkere koffie-adresjes in Zeeland:

Openingstijden hek Pension Grol:

Het grote toegangshek sluiten wij ’s avonds rond 22:30 uur. Onze gasten krijgen een sleuteltje van dit hek (aan de sleutelbos van de kamer). U kunt er dus altijd in!
Rond 7 uur ’s morgens wordt het grote toegangshek weer geopend. Het kleine hekje, iets verderop bij de parkeerplaatsen, is altijd geopend: ook ’s nachts

Fietsen:

Fietsen zijn te huur bij Fietsverhuur “Fixabike” in het centrum van Renesse, op ca. 150 meter van ons pension (Wilhelminaweg 8).
Ons pension biedt u de mogelijkheid uw eigen of gehuurde fiets te stallen in onze fietsenschuur. Ook hebben wij voor u een fietskaart van het eiland SchouwenDuiveland, die u tijdens uw verblijf gratis kunt gebruiken.
De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Er zijn meerdere fantastische fietsroutes in de directe omgeving: Zeeland is niet voor niets uitgeroepen tot 5-sterren-fietsprovincie!

Talen:

Wij spreken Nederlands, Duits en Engels.

Kamerschoonmaak:

Uw kamer wordt ca. 1 à 2 x per week schoongemaakt (op verzoek).
Indien gewenst ontvangt u dagelijks nieuwe handdoeken (op verzoek)

Niet-rokers-kamers:

Aangezien Pension Grol in zijn geheel rookvrij is, hebben wij in de tuin een overdekt ‘rokerspaviljoen’ gemaakt, tegenover onze fietsenschuur. In onze tuin is roken overal toegestaan.

Green Key:

Ons pension beschikt niet over een officieel Green Key certificaat, maar we proberen wel om ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Ongeveer een derde van ons energieverbruik wordt opgewekt door zonnepanelen. Deze zonnepanelen ziet u niet, want ze liggen op de zonzijde van de bungalow in de achtertuin. De overige stroom is Groene Stroom van Delta.
Ook doen wijzelf zoveel mogelijk aan afvalscheiding. Op uw kamer vindt u een prullenbak met 3 bakken erin, zodat u afval kunt scheiden. Wij verstrekken geen (mini-verpakkingen met) shampoo en douchegel. Onze stamgasten zijn eraan gewend zelf douchegel en shampoo mee te brengen. Dagelijkse mini verpakkingen zijn erg slecht voor het milieu. Wel staat er in elke badkamer een grote flacon handzeep. Verder gebruiken we in het pension zoveel mogelijk LED-verlichtingen/of spaarlampen. U kunt, als u dat wilt, zelf ook bijdragen aan een duurzamere wereld, bijvoorbeeld door meerdere dagen uw handdoek te gebruiken.

“Milieu-straat”:

Achter ons parkeerterrein (achter de klimop-heg) vindt u onze ‘milieu-straat’. Hier staat onder andere een glasbak/papierbak. Ook vindt u hier rolemmers voor het overige afval, mocht u afval hebben wat u niet in uw kamer wilt hebben.

Faciliteiten:

 • Eigen badkamer
 • Föhn
 • Kluisje
 • Flatscreen-TV
 • Wekker
 • Centrale verwarming in elke kamer
 • Brandbeveiliging per kamer met automatisch brandalarm
 • Extra kussen en/of dekbedden (op verzoek)
 • Servieskasten: met (wijn-)glazen, kopjes, mokken, borden, bestek etc.
 • Magnetron; voor algemeen gebruik op de begane grond bij de servieskast
 • Ons pension beschikt NIET over een lift
 • Ons pension is NIET geschikt voor mindervaliden