Pension t Huys Grol - TUIN - TUIN
Left
Left

TUIN

Pension ‘t Huys Grol heeft een schitterende tuin (3000 m²) in Engelse landschapsstijl. Onze tuin is een oase van rust in het bruisende Renesse.
Normaal gesproken wordt het uitgebreide ontbijt - met een glas heerlijke vers geperste jus d’orange - op uw kamer geserveerd. Als het weer het toe laat, kunt u ook in onze mooie tuin ontbijten. Op een door u aangegeven tijdstip (tussen 08:30 uur en 10:00 uur) zetten wij uw ontbijt voor u klaar en kloppen wij op uw kamerdeur of we brengen het naar buiten indien u in onze prachtige tuin wilt genieten van uw ontbijt.

Parkeren is gratis mogelijk op onze parkeerplaats in de tuin. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid. ’s Nachts sluiten wij het toegangshek van Pension Grol, waardoor u in onze tuin uw auto redelijk veilig kunt parkeren.
Ook beschikken wij over meerdere afsluitbare fietsenschuren, waar u uw fiets kunt stallen. Hier vindt u tevens een stopcontact, mocht u uw E-bike willen opladen. Achter een van de andere schuurdeuren vindt u stoelen en kussens voor in de tuin. Met wisselvallig weer staan deze niet altijd buiten, maar u kunt altijd stoelen en tuinkussens pakken, zodat u heerlijk kunt relaxen in onze prachtige tuin.
Aangezien Pension ‘t Huys Grol in zijn geheel rookvrij is, hebben wij in de tuin een overdekt ‘rokerspaviljoen’ gemaakt, tegenover onze fietsenschuur.


RESERVEER
HIER UW
KAMER

Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!
Pension t Huys GrolStoofweg 4NL-4325 BBRenesse
Tel: +31 111 461 852info@pensiongrol.nl